Terms of Use / Όροι Χρήσης

Published in Uncategorised Hits: 21 Print Email

WEBSITE TERMS OF USE AND PRIVACY POLICY

(Last Updated: 25.05.2018)

The visitor and/or user of the website of the Villa Pelagia must carefully read this and in case of disagreement in accordance with the mentioned terms shall not use it, otherwise it shall be presumed that he/she accepts the terms herein and gives his/her unconditional consent in their entirety.

1 The website visitors agree that:

(a) will use their real data (name, surname, address, e-mail, company details, addresses, telephone) in the contact forms, (b) will use the website in accordance with the law and morality and (c) will not do any action or omission which may damage the website or any other user or networks related to this website.

  1. The Villa Pelagia has the right to add and amend the content or services of the website, as well as the terms of use, whenever it deems it necessary, without prior notice, with only their announcement on the website.

It may amend prices, terms and transaction conditions at any time and without prior notice, therefore you are committed to review regularly these terms for any change which may arise in the future.

By using the website after the changes are being published it means that you accept and agree with the changes.

  1. Use of tracking technology

Through this website users' non-personal identifiable information may be gathered by using relevant technologies, such as cookies and/or IP addresses tracking and other similar, as they arise from the communication between the navigation and browsing program (web browser) and the server.

Cookies are small text files that are stored on the hard drive of every user/visitor and does not collect data from any document or file from his/her computer nor lead to the identification of any person's identity through his/her computer. They are used to facilitate user/visitor's access as regards the use of specific services and/or pages of the website for statistical purposes and in order to define internet areas which are useful or popular. The non-personal information may also include the type of navigation and browsing program (web browser) used by the user/visitor, the type of computer, operating system, the Internet service provider (ISP) and other similar information.

The user/visitor of this web site can set up his navigation and browsing program (web browser) in such a way, either to alert him/her to the use of "cookies" for certain services or not to allow the acceptance of use of "cookies" in any case. In the event that the user/visitor of these services and pages does not wish to use "cookies" for his/her identification he/'she may have limited access to some of the services, uses or functions provided by this website.

  1. This website may contain references (links) to third-parties websites for the sole purpose of providing the user/visitor with information. Referral to links belonging to third-parties websites does not constitute an adoption of their views and actions or acceptance of the content they express, publish or post up. The third parties, responsible - at – law for those websites, bear the sole responsibility for the content of their web pages or for any damage may result from their use, when the user/visitor of the website of the  the Villa Pelagia obtains access to them. The user/visitor accepts that by visiting third party websites leaves the website of the  the Villa Pelagia and becomes a subject to the terms of use of third parties.
  2. The  the Villa Pelagia makes every effort to ensure the proper operation of its network, but does not guarantee that its server operations will be uninterrupted or without any error or free of viruses, malware, or other similar items.
  3. Given the nature of the Internet, the Villa Pelagia shall not be liable in any circumstances for any kind of damage caused to the user/visitor of the web pages, services, options and contents of this website. Also it does not guarantee that any related website or servers through which every relevant service becomes available to the user/visitor does not contain viruses or other malicious software, as well as it does not guarantee the accuracy, completeness or availability of the website content, services, options or the results from their use.
  4. Copyrights

The copyright of the content (including text, graphics, images, photographs and software) and the services of the website of the Villa Pelagia. which have been introduced or will be introduced on the Internet, are protected by the Greek, European and International intellectual property laws and belong exclusively to the Villa Pelagia..

The names, images, logos, distinctive features and company symbols as a whole appeared on the website are trademarks owned by the  the Villa Pelagia or trademarks which use has been legally assigned to it. Their appearance on the website shall not be construed in any way as a transfer or assignment of a license or a right to use them.

This website or any part thereof may not be reproduced, copied, sold or commercially exploited for any purpose or in any manner whatsoever without the express approval of the Villa Pelagia.

  1. Limitation of Liability

Under no circumstances the Villa Pelagia or its representatives shall not be liable for any direct or indirect, incidental or consequential loss or damage, related in any way with the use of this website. The Villa Pelagia does not guarantee any typographical, numerical or imaging error which can be appeared on the website.

  1. Protection of personal data and privacy policy

9.1 You can browse our website without providing any personal information.

9.2 For use of our services it is necessary to disclose certain personal data, such as your name, address, telephone number, e-mail address and in the case of payment by credit card, the details of the latter. You give us only the standard information which is necessary for the smooth completion of your purchase. For this reason, in transactions made through the website, only the necessary information is required for the reservation as well for personalization and improvement of our services offered to you.

9.3 The protection of your personal data and their handling are subjects to the terms of this section in accordance with the Greek and European legislation.

9.4 Your credit card will be used only for a particular transaction, required by you. Also, its details are not stored and, of course, they can not be used in any case by us.

9.5 The Villa Pelagia informs you that your personal data will not be used without your approval and shall not be published, disclosed, exchanged or sold to third parties in any case. The only case of disclosure of your personal data is whether this is imposed by a judicial or other public authority, in accordance with the Greek and European legislation.

9.6 The Villa Pelagia has the right to change the terms in relation to the personal data after the website information is being updated and always in accordance with the existing or future legal framework.

9.7 Minors wishing to use our services must definitely have the consent of their parents, who are solely responsible for the submission of their children's personal data.

9.8 If the user provides third parties data, he/she declares herewith that he/she has the consent of this third party and undertakes to provide the person concerned - holder of this data with the information contained in this Privacy Policy, releasing us from any liability whatsoever.

9.9 The Villa Pelagia in no way will disclose or publish your personal data and information you entrusted to it. The personal data you have put at the disposal of the (name of facility) by using the website are used exclusively for the execution of your transactions.

9.10 Visitors/users when provide their personal data in the course of their transactions are currently informed herewith by the Villa Pelagia and give their consent and accept the forthcoming processing of such data for the purposes of smooth and easy transaction between the parties, as well as for the transmission of these data to consignees, who are  specifically determined persons as employees, nominees and assistants named to act for the Villa Pelagia within the framework of the concluded contract. It is hereby declared that only authorized staff has access to transaction information and only when this is necessary, for example, for handling of reservations.

9.10.1 We will retain your information only for a period necessary for the fulfillment of the purposes described in this Privacy Policy, unless a prolonged retention period required or allowed by law, or unless the user requests from us their withdrawal, or opposes or revokes its consent.

9.10.2 In the event that the user withdraws his/her consent to any data processing, this shall not affect the legitimacy of a processing previously carried out.

9.10.3 Finally, we hereby inform you that you can exercise at any time your rights to access your personal data, their correction or deletion for restriction of portability or to oppose the processing of such data, to revoke your consent, as well to submit a complaint concerning the protection of your personal data to the competent authority for protection of personal data.

  1. How to Contact Us

If you have any question or comment about the terms of use of the website, the Privacy Policy, the use of cookies, or if you want to update your personal information given to us or your preferences or to exercise your rights to access your personal data, their correction or deletion for limit of portability or to oppose their processing or if you want to revoke your consent please contact us by e-mail at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  1. Applicable Law and Jurisdiction

It is agreed that for any dispute or disagreement that may arise between the Villa Pelagia and the visitor/user in the context of use of this website and/or transaction through it, the Greek Legislation shall apply and the competent jurisdiction authority is the Court of Kalamata.

  1. The user shall guarantee that he/she has full legal capacity and that the information provided is true, accurate, complete and updated.

For these purposes, the user is responsible for the sincerity of all transmitted data and will keep his/her details updated, in order to ensure that these data reflect his/her actual situation.

He/she assures that he/she has informed third parties whose data are being provided by him/her, as appropriate, and in relation to the terms hereof.

The user shall be liable for false or incorrect information provided by him/her through the website and for direct or indirect damages, which may be caused to us or to third parties.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

(Τελευταία ενημέρωση: 25.05.2018)

Ο επισκέπτης ή/και χρήστης των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του Villa Pelagia οφείλει να διαβάσει προσεκτικά το παρόν και σε περίπτωση διαφωνίας του με τους αναγραφόμενους όρους να μην κάνει χρήση του, ειδάλλως τεκμαίρεται ότι αποδέχεται τους όρους του παρόντος και παραχωρεί την ανεπιφύλακτη συναίνεσή του στο σύνολό τους.

1.Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας συμφωνούν ότι:

(α) θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail, στοιχεία εταιρείας, διευθύνσεις, τηλέφωνο) στις φόρμες επικοινωνίας, (β) θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και (γ) δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην ιστοσελίδα ή σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα.

2.Το Villa Pelagia έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω της ιστοσελίδας.

Μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για το λόγο δε αυτό δεσμεύεσθε να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον.

Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές.

3.Χρήση τεχνολογίας εντοπισμού

Δια του παρόντος διαδικτυακού τόπου δύναται να συγκεντρώνονται μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών του διαδικτυακού τόπου με την χρήση αντίστοιχων τεχνολογιών, όπως cookies, ή/και με παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου και άλλα παρόμοια, όπως αυτά προκύπτουν από την επικοινωνία του προγράμματος πλοήγησης και περιήγησης (webbrowser) με τον εξυπηρετητή (server).

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο κάθε χρήστη/επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του ούτε και οδηγούν στην ταυτοποίηση του υπολογιστή του με οποιοδήποτε πρόσωπο. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη/επισκέπτη όσον αφορά την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του διαδικτυακού τόπου για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.Τα μη προσωπικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του προγράμματος πλοήγησης και περιήγησης ιστού (webbrowser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης/επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τον παροχέα διαδικτυακών υπηρεσιών (ISP) και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους.

Ο χρήστης/επισκέπτης του παρόντος διαδικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση και περιήγηση ιστού (webbrowser) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε είτε να τον προειδοποιεί για την χρήση "cookies" σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης "cookies" σε κάθε περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση "cookies" για την αναγνώρισή του ενδέχεται να έχει περιορισμένη πρόσβαση σε μερικές από τις υπηρεσίες, χρήσεις ή λειτουργίες που παρέχονται από τον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

  1. Ο παρών διαδικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει παραπομπές (συνδέσμους) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων με αποκλειστικό σκοπό την πληροφόρηση του χρήστη/ επισκέπτη. Η παραπομπή σε συνδέσμους που ανήκουν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων δεν αποτελεί υιοθέτηση των απόψεων και πράξεών τους ή αποδοχή του περιεχομένου που αυτοί εκφράζουν, δημοσιεύουν ή αναρτούν. Οι τρίτοι, φορείς των διαδικτυακών τόπων-υπεύθυνοι κατά το νόμο, φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους ή για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από την χρήση τους, όταν ο χρήστης/επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου του Villa Pelagia αποκτά πρόσβαση σε αυτές. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι με την επίσκεψη σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, αποχωρεί από το διαδικτυακό τόπο του Villa Pelagia και υπόκειται στους όρους χρήσης των τρίτων.
  2. Το Villa Pelagia καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου του, χωρίς όμως να εγγυάται ότι οι λειτουργίες των διακομιστών του (servers) θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς οποιουδήποτε είδους σφάλματα, απαλλαγμένες από ιούς, κακόβουλο λογισμικό ή άλλα παρόμοια στοιχεία.
  3. Δεδομένης της μορφής του Διαδικτύου, το Villa Pelagia δεν ευθύνεται, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/επισκέπτης των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού του διαδικτυακού τόπου. Επίσης δεν εγγυάται ότι κάθε σχετιζόμενος μ' αυτόν διαδικτυακός τόπος ή οι διακομιστές και εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων κάθε σχετική υπηρεσία τίθεται στην διάθεση του χρήστη/επισκέπτη δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλο κακόβουλο λογισμικό, όπως δεν εγγυάται την ορθότητα, την πληρότητα ή την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματα από την χρήση τους.

7.Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του Villa Pelagia που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο Villa Pelagia.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα και εν γένει σήματα που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο είναι σήματα ιδιοκτησίας του Villa Pelagia ή σήματα των οποίων η χρήση έχει παραχωρηθεί νομίμως σε αυτό. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ο Δικτυακός Τόπος ή οποιοδήποτε μέρος αυτού δεν μπορεί να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, πωληθεί ή εκμεταλλευθεί εμπορικά για οποιονδήποτε σκοπό και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή έγκριση του Villa Pelagia.

8.Περιορισμός ευθύνης

Σε καμία περίπτωση το Villa Pelagia ή οι εκπρόσωποί του δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια εσόδων ή ζημία ή βλάβη, άμεση ή/και έμμεση, θετική ή/και αποθετική, συνδεδεμένη με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Δικτυακού Τόπου.Το Villa Pelagia δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα.

9.Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα-Πολιτική απορρήτου

α. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία.

β. Για την χρήση των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της τελευταίας. Μας δίνετε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία που είναι αναγκαία για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς σας. Για αυτόν τον λόγο, στις συναλλαγές που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας, ζητούνται μόνο στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της κράτησής σας, καθώς και για να προσωποποιήσουμε και να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή σας.

γ. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η διαχείριση αυτών, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

δ. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή, την οποία εσείς ζητήσατε. Επίσης, τα στοιχεία της δεν αρχειοθετούνται και φυσικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν από εμάς.

ε. Το Villa Pelagia σας ενημερώνει πως τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν χωρίς την έγκρισή σας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

στ. Το Villa Pelagia έχει δικαίωμα αλλαγής των όρων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κατόπιν ενημέρωσης της παρούσης σελίδας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο.

ζ. Ανήλικοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας πρέπει οπωσδήποτε να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

η. Σε περίπτωση που ο χρήστης παρέχει δεδομένα τρίτων, δηλώνει ότι έχει την συγκατάθεση του τρίτου μέρους και αναλαμβάνει να παράσχει δεόντως στον ενδιαφερόμενο-κάτοχο των δεδομένων τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, απαλλάσσοντας εμάς από οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.

θ. Το Villa Pelagia με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση του Villa Pelagia με την χρήση της ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

ι. Οι επισκέπτες/χρήστες κατά την παροχή των προσωπικών τους δεδομένων στα πλαίσια των συναλλαγών τους ενημερώνονται δια του παρόντος από το Villa Pelagia και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των δεδομένων αυτών για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και την διαβίβαση των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι, οι προστηθέντεςκαι οι βοηθοί εκπληρώσεως του Villa Pelagia στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, για παράδειγμα για την διεκπεραίωση των κρατήσεων.

ια. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο για την περίοδο που είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο η παρατεταμένη περίοδος διατήρησης, εκτός εάν ο χρήστης ζητήσει την απόσυρσή τους από εμάς, αντιταχθεί ή ανακαλέσει την συγκατάθεσή του.

ιβ. Σε περίπτωση που ο χρήστης αποσύρει την συγκατάθεσή του σε οποιαδήποτε επεξεργασία, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε προηγουμένως.

ιγ. Τέλος, σας ενημερώνουμε πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ασκήσετε τα δικαιώματά σας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, διόρθωση αυτών ή διαγραφή τους, για περιορισμόφορητότητας ή αντίθεση στην επεξεργασία αυτών, να  ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

10.Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, την Πολιτική Απορρήτου, την χρήση cookies, αν θέλετε να ενημερώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς ή τις προτιμήσεις σας ή να ασκήσετε τα δικαιώματά σας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, διόρθωση αυτών ή διαγραφή τους, για περιορισμόφορητότητας ή αντίθεση στην επεξεργασία αυτών ή αν επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

11.Εφαρμοστέο Δίκαιο-Αρμοδιότητα

Για κάθε διαφορά ή διένεξη που τυχόν προκύψει μεταξύ του Villa Pelagia και του επισκέπτη/χρήστη στα πλαίσια χρήσης της ιστοσελίδας ή/και συναλλαγής μέσω αυτής, εφαρμοστέο συμφωνείται το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Καλαμάτας.

  1. Ο χρήστης εγγυάται ότι έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και ότι οι πληροφορίες που μας παρέχονται είναι αληθείς, ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένες.

Για τους σκοπούς αυτούς, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την ειλικρίνεια όλων των δεδομένων που διαβιβάζονται και θα διατηρεί τις πληροφορίες ενημερωμένες, ώστε τα εν λόγω δεδομένα να αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση.

Εγγυάται ότι έχει ενημερώσει τρίτους για λογαριασμό των οποίων έχει παράσχει δεδομένα, κατά περίπτωση, σχετικά με τους όρους του παρόντος.

Ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Δικτυακού Τόπου και για ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που μπορεί να προκληθούν σε εμάς ή σε τρίτους.

Last modification: Mon 11 Jun 2018